Erdoğan: O dergi, Said Nursi'ye de bana da hakaret etti

Erdoğan: O dergi, Said Nursi'ye de bana da hakaret etti

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, çatı aday İhsanoğlu'nu böyle eleştirdi

Risale Haber-Haber Merkezi
 
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çatı aday Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun poz verdiği derginin Bediüzzaman Said Nursi'ye de hakaret ettiğini söyledi.
 
Tekirdağ Valiliği önündeki mitingde konuşan Erdoğan, CHP ve MHP'nin ithal adayına İstanbul Taksim'de bir oyun oynandığını, eline, üzerinde kendi resminin olduğu bir derginin tutuşturulduğunu söyledi.
 
O dergiyle poz verildiğini ifade eden Erdoğan, "Acemilik çok kötü bir şey. Hele siyasetin acemisi olmak çok çok kötü bir şey.  Bu dergi neyin nesi? Bilmeyenler, duymayanlar vardır. Onlar da bu derginin ne olduğunu bilsinler. CHP ve MHP adayının elinde tuttuğu dergi bir sayısında kapakta Bediüzzaman Said Nursi'ye çok ağır hakaret etti. Yetmedi. Bir başka kapağında CHP'nin şu andaki genel müdürüne çok ağır hakaret etti. Yani Kılıçdaroğlu'na. Bu dergi birkaç kapağında ırkçı bir dille, Hitler'i aratmayan bir söylemle Kürt kardeşlerimize hakaret etti. Bu dergi çeşitli kapaklarında açık açık darbeyi savundu. Yetmedi. Şahsıma da çok hakaretleri oldu. Bir değil, iki değil devamlı" diye konuştu.
 
SAİD NURSİ'YE BÖYLE HAKARET ETMİŞLERDİ
 
CHP ve MHP'nin çatı cumhurbaşkanı adayı Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu, İstanbul'daki bir gezide eline Türk Solu Dergisini alıp kalabalığı selamlamıştı. Dergi bir sayısında da Bediüzzaman Hazretlerine hakaretler yağdırmıştı.
 
turk_solu_nursi.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
11 Yorum