Nurculuğa karşıyım ama Nurcular çok iyi, çok da iyiliklerini görmüşüm

Nurculuğa karşıyım ama Nurcular çok iyi, çok da iyiliklerini görmüşüm

Zaman zaman Bediüzzaman Said Nursi ve Nurculuk aleyhine yazılar yazan Yeniçağ gazetesi yazarı Cazim Gürbüz, Nurcularla ilgili bir itirafta bulundu

Risale Haber-Haber Merkezi

Zaman zaman Bediüzzaman Said Nursi ve Nurculuk aleyhine yazılar yazan Yeniçağ gazetesi yazarı Cazim Gürbüz, Nurcularla ilgili bir itirafta bulundu.

Adana'ya yaptığı gezide 6 Ocak'ta başlayan Çukurova Kitap Fuarı izlenimlerini de yazan Gürbüz, karşılaştığı bir Nurcu ile görüşmesine yer verdi.

KARŞIYIM AMA ÇOK İYİLER İTİRAFI

"Nurculuğa dimdik karşıyım, ama tanıdığım Nurcular hep çok iyi insanlar, çok da iyiliklerini görmüşüm" ifadelerini kullanan Gürbüz'ün sözleri şöyle:

"Bizim standın tam karşısında Diyanet Vakfı'nın kocaman standı var, onun yanında da bir nurcu yayınevinin... Bunların da fuarlara ihtiyaçları yok aslında, kitleleri her yerde hazır ve nazır... Nurcu Yayınevinin standına bakan Gökmen, aksanımdan Bayburt'u yakalıyor, hemşerimmiş. Bir de kitabımı satın alıyor, bir de ben armağan ediyorum ve Gökmen durmadan bize bir şeyler getirip ikram ediyor. Kendisine de dedim, Nurculuğa dimdik karşıyım, ama tanıdığım Nurcular hep çok iyi insanlar, çok da iyiliklerini görmüşüm. Gökmen hemşerimle de biraz tartıştık ama o da çok iyi bir çocuk.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
6 Yorum