Nurcuların yüzde 99,9'unun cumhurbaşkanı tercihi

Nurcuların yüzde 99,9'unun cumhurbaşkanı tercihi

"Ben de nur talebesiyim" diyen Şırnak Milletvekili Dindar'ın sözleri...

Risale Haber-Haber Merkezi
 
Ak Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Nur talebelerinin yüzde 99,9'unun cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediklerini söyledi.
 
Akit gazetesinde yer alan habere göre, çocukluğundan beri hayatının nur cemaatleri içerisinde geçtiğini belirten Dindar, “Risale-i Nurla ilgilenen insanlar ve cemaatler siyasetle pek fazla ilgilenmezler. Ancak olumlu, müspet gördükleri, ehveni şer dedikleri bir iktidara oy verirler ama çok fazla partizanlık yapmazlar” dedi.
 
AK Parti iktidarı döneminde dinini yaşamak isteyenlerin üzerindeki baskıların kaldırıldığını hatırlatan Dindar, “Bugün Risale-i Nur talebelerinin yüzde 99,9’u Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceklerdir. Çünkü bu insanlar AK Parti döneminde güzel hizmetler aldı” dedi. Gittikleri toplantılarda bu desteği gördüklerini söyleyen Dindar, “Hem iktidarımızdan memnundurlar hem Başbakanımızdan memnundurlar. Şimdi iktidardan memnun olan, Başbakanımızdan memnun olan kime oy verecek? Başbakanımıza oy verecek, iktidarımıza oy verecekler” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum