Nur Broşürleri hizmeti dünyaya yayılıyor

Nur Broşürleri hizmeti dünyaya yayılıyor

Manisa Nur gönüllüleri Risale-i Nur’dan hazırladıkları broşürlerle hizmet etmeye devam ediyor

İsmail Aybey’in haberi
RİSALEHABER - 
Bediüzzaman Said Nursi’nin, Risale-i Nur Külliyatından hazırladıkları broşürleri halka dağıtarak hizmet etmeye çalışan Manisa Nur Gönüllüleri, 44.000 adet daha broşür bastırdı. Basılan 44 bin broşürlerden 23 bini yabancı dillerden oluşuyor.

İngilizce, Almanca ve Flemenkçe dillerinde basılan 23 bin broşür, 14-18 Ekim tarihlerinde dünyanın en büyük kitap fuarlarından olan Almanya-Frankfurt kitap fuarında dağıtılacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kutsi Volkan, “Üstadımız Bediüzzaman, Lem’alar adlı eserinde, ‘Bu zamanda Nurlarla hizmet-i imaniye, her tarafta ilânatla ve muhtaç olanların nazar-ı dikkatlerini celbetmekle olur’ şeklinde buyurmuş. Biz de buna istinaden Risale-i Nur külliyatından hazırladığımız broşürleri halka dağıtma gibi bir görev üstlendik.

Hayırsever ağabeylerimizin katkılarıyla basılan broşürler büyük rağbet gördü. Bu defa yabancı dillerde de basım yaptık. Yabancı dillerde basılan eserler dünyanın en büyük kitap fuarlarından olan Almanya-Frankfurt kitap fuarında dağıtılacak.

Türkçe basılan eserleri de Manisa başta olmak üzere isteyen diğer illere göndereceğiz. Allah bizi bu hizmetten ayırmasın” şeklinde konuştu. 

manisa-nur1.jpgmanisa-nur2.jpg11990619_526149274208247_8299916347314512212_n.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum