Nintendo 64'ün GamePad'i XBOX One'da Çalışıyor

Nintendo 64'ün GamePad'i XBOX One'da Çalışıyor

Nintedo'nun konsolunu Hyperkin XBOX One Retro haliyle oldukça uyumlu bir yapı sağlayarak gelişim gösterdi. Ağustos ayında satışa çıkacakç

Neredeyse oldukça efsane oylun konsollarından bir tanesi olarak karşımıza çıkan Nintendo 64’ün kontrol cihazı da en az kendisi kadar çok fazla oyuncuların gönlünde taht kurmuş durumda. Üzerinde barındırdığı havalı görünüşü ve rahat bir kullanımıyla birlikte oldukça dikkat çeken bu gamepad, Birçok oyuncunun koleksiyonun başköşelerinde yer alıyor. Retron 5 ismine sahip olan Retro kökenli olan oyunları çalıştıran konsolun üretimini gerçekleştiren Hyperkin, Nintendo 64’ünb sevilen konsolunu XBOX One’a getirdi.

Yapılan bu modama sayesinde konsola hızlı bir şekilde bağlantı sağlayabilen cihaz, Tahmin edildiği gibi sadece kablo ile bağlantı sağlanabiliyor. Konsolun ana menüsü üzerinde belirli uygulamalar da çalışabilen kontrol cihazın tek bir başına analog bağlantısı olmasına nazaran modern oyunların onabilmesini neredeyse imkansız hale getiriyor Bazen rastgele olarak tuşlara basıldığın da ise sorun yalayabilen cihazın çok daha iyi çalışabilmesi için çalışmalara devam ediliyor.

veteknoloji

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.