Nexus 5 Android M ile Gelebilir

Nexus 5 Android M ile Gelebilir

Android M’ ilk olarak taşıyacak olan akıllı cihazın hangisi olacağı sorusuna yanıt aranıyor. FGoogle tarafından yapılan açıklamalar sonucunda Nexus 5 Android M ile gelecek.

Google firmasının geçtiğimiz aylar içerisinde I/O konferansı içerisinde tanıtımını gerçekleştirdiği Android M bu yıl sonuncunda güncellemelere almaya başlayacaktı. Fakat Android M ilke çıkacak olan akıllı telefon hakkında hiçbir şekilde açıklama yapılmamıştı. Güncellemesi gerekmeyen aynı zaman da Android M ile karşımıza çıkacak olan ilk çakıllı cihazın adı Nexus 5 olacağı dile getiriyor. İnternet ortamında yapılan sızıntılara göre henüz tanıtımı yapılmadığı fakat ufak tefek görseller sonucunda Android 6.0 yazılımına sahip olacak ilk telefon olacak..

android-m[1].jpg

Nexus 5’in model kategorisinde neredeyse oldukça en üst telefonlardan bir tanesi olacağı dile getiriliyor. Google ve LG’nin beraber üretimini gerçekleştireceği Nexus 5 yaklaşık olarak minimum açıdan 5” değerinde bir ekrana sahip olacak. Quad HD Panel sayesinde ise bu ekran destek sürecine alınacak. Snapdragon 808 ya da 810 taşıyıp taşımayacağı da henüz belli olmayan Nexus 5, 32 / 64 GB aynı zaman da 128 GB dahili bellek seçenekleriyle karşımıza gelecek.

veteknoloji

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.