Ergenekonun 'ağa babası' İsrail!

Ergenekonun 'ağa babası' İsrail!

Yeni Şafak gazetesi yazarı Hakan Albayrak, İsrail'in Ergenekon'un "ağa babası" olduğunu söyledi.

Risale Haber-Haber Merkezi

Yeni Şafak gazetesi yazarı Hakan Albayrak, İsrail'in Ergenekon'un "ağa babası" olduğunu söyledi.

Bazı kesimlerin İsrail ile ilgili "statükocu kesildiğini" ifade eden Albayrak, "Bu arkadaşlara göre; İsrail bütün dünyanın gözü önünde katliamlar yapabilir, Gazze'yi yerle bir edebilir, Mescid-i Aksa'ya saldırabilir, Filistinlilerden gasp ettiği topraklara Yahudi göçmenler yerleştirebilir, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin Doğu Kudüs ve Batı Şeria ile ilgili kararlarını tepe tepe çiğneyebilir, hatta Filistinlilere “Amerikalıların 2. Dünya Savaşı'nda Japonlara yaptığını yapmayı” bile tartışabilir, ama bizim başbakanımız ve dışişleri bakanımız bunu eleştiremez, bizim film yapımcılarımız bunun filmini yapamaz, bizim yazarlarımız bunu yazamaz ve Rize Belediye Başkanı, Trabzonlu üniversite öğrencileri, Gümüşhane esnafı buna tepki gösteremez… Mevzubahis İsrail ise fikir, ifade, protesto özgürlüğü teferruattır!" dedi.

Albayrak, yazısında çok ilginç bir tespitte de bulundu. İsrail'i Ergenekon'un "ağa babası" olarak isimlendiren Albayrak, şunları yazdı:

"Neymiş? Fazlasıyla “sert”miş eleştiriler. “Ama İsrail'in yaptıkları da çok sert” dediğinizde cevap hazır: “Bu şimdi duygusal bir tepki oldu.”
Yahu, “Ergenekon”a bam-güm girince sertlik / duygusallık sorun olmuyor da “Ergenekon”un ağa babasına bir çift laf edince mi bunlar sorun oluyor?"

Yazının tamamı için TIKLAYINIZ