Netenyahu'nun oğlundan İsrail karşıtı paylaşım

Netenyahu'nun oğlundan İsrail karşıtı paylaşım

İsrail şok bir haberi tartışıyor. İsrail'de seçildiği günden beri İslam ve Müslüman karşıtı politikaları ile dikkat çeken Binyamin Netenyahu'nun oğlu, Facebook'ta paylaştığı bir resim dolayısı ile tartışmaların odağında.

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu'nun oğlu Yair Netenyahu, İsrail gündemine oturmuş durumda. İslam düşmanı Netenyahu en büyük darbeyi kendi oğlundan yemiş görünüyor.

26 yaşındaki Yair Netenyahu'nun kendi Facebook hesabından yaptığı paylaşım Yahudi ve İsrail karşıtı olarak değerlendirilince İsrail'de birden ortalık karıştı. İşin ilginç yanı, Yair'in paylaştığı karikatür milyarder yahudi Soros, İlluminati gibi internette meşhur olan komplo teorilerinin ana öznelerini içeriyordu. Bu öğelerin pek çoğu Dünya'da İsrail'e karşı olanların önemli ölçüde değindiği öğeler. Siyonizm'e ait olan bu öğeleri bizzat Netenyahu'nun oğlu tarafından paylaşılması ise İsrail'de şok etkisine neden oldu.

İşte o resim;

screen-shot-2017-09-09-at-9.45.25-pm-e1505110452558.png

Resim İsrail'de büyük yankı uyandırsa da, ne Yair'den, ne de Netenyahu ailesinin kalanından konu ile ilgili bir açıklama veya özür gelmedi. 

Son günlerde Netenyahu ailesi üzerinde İsrail'de yaşanan tartışmalar bu olayla sınırlı değil. Geçtiğimiz haftalarda Binyamin Netenyahu, Almanya'da aldığı denizaltılar nedeniyle suçlamaların konusu olmuştu. Yine Netenyahu'nun eşi Sera'nın abartılı ev masraflarını devletin sırtına yüklediği iddiaları ise bir başka tartışma konusu olmuştu.

Worldreligionnews'in haberine göre İsrail'de bir sonraki seçim için giderek eli zayıflayan Netenyahu'nun ve ailesinin etrafındaki çember daralıyor.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum