Netanyahu her gittiği yerde İslam düşmanlığını körüklüyor

Netanyahu her gittiği yerde İslam düşmanlığını körüklüyor

Fransa'da temaslarını sürdüren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Dünya'da İslam Karşıtlığı'nı körüklemeye devam ediyor

Ömer Çiftçi'nin haberi

RİSALEHABER-Fransa'daki Yahudilerin kurtuluşunun 75. yıldönümü için Fransa'da bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ziyaretleri sırasında görüştüğü Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a söylediği sözler Dünya medyasını çalkaladı.

İslam'a karşı kışkırtma kampanyası başlatan Netanyahu, Fransız Lideri İslamiyet konusunda uyardı. İslamiyet'in 'Avrupa ve İsrail'i yok edeceğini' savunan Netenyahu, sözlerine Kudüs'ün İsrail'in değişmez başkenti olduğunu savunarak devam etti.

"Biz Yahudiler sadece bu tehlikeyi görmüyor, bu tehlike ile savaşıyoruz" diyen Netanyahu sözlerine "İsrail'den dolayı Batı ülkelerinden nefret etmiyorlar, Batı'dan dolayı İsrail'den nefret ediyorlar" diyerek devam etti.

DEAŞ tehlikesi konusunda da uyaran Netanyahu'nun DEAŞ'in eylemlerini Müslümanlara yıkma çabası da dikkatleri çekti.

middle east monitor'un haberine göre Filistin meselesi hakkında da konuşan Netanyahu, Filistin'e yapılanların sorumlusu olarak yine Filistinlileri gösterdi ve onları İsrail'in meşruiyetini tanımamak ile suçladı.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.