NBA süperstarından 3 Müslüman için anlamlı mesaj

NBA süperstarından 3 Müslüman için anlamlı mesaj

Üç sayı yarışmasını kazandıktan sonra açıklamalarda bulunan Curry, öldürülen gençlerin ailelerinin yanında olduğunu söyledi.

Bu yıl New York'un ev sahipliği yaptığı Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star Hafta Sonu organizasyonunun ikinci gününde, üç sayı, smaç ve yetenek yarışmaları düzenlendi. Curry'nin yarışmada giydiği ayakkabının üzerinde, Kuzey Carolina'da salı günü öldürülen 3 Müslüman gençten biri olan Deah Shaddy Barakat'ın ismi yazılıydı. Üç sayı yarışmasını kazandıktan sonra açıklamalarda bulunan Curry, öldürülen gençlerin ailelerinin yanında olduğunu söyledi.

8916curryfordeahtribute750x400.jpg

Süperstardan 3 Müslüman gencin ailesine destek mesajı

Sekiz oyuncunun mücadele ettiği üç sayı yarışmasını, Golden State Warriors'tan Stephen Curry kazandı.

Yarışmada Curry ile birlite James Harden (Houston Rockets), Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), Kyle Korver (Atlanta Hawks), Marco Belinelli (San Antonio Spurs), Wesley Matthews (Portland Trail Blazers) ve J.J. Redick (Los Angeles Clippers) mücadele etti.

İlk turda Thompson 24, Curry ve Irving ise 23'er puan alarak finale yükseldi. Finali Curry 27 puan alarak kazanırken, Irving 17, Thompson 14 puan aldı.

Curry'nin yarışmada giydiği ayakkabının üzerinde, Kuzey Carolina'da salı günü öldürülen 3 Müslüman gençten biri olan Deah Shaddy Barakat'ın ismi yazılıydı.

Üç sayı yarışmasını kazandıktan sonra açıklamalarda bulunan Curry, öldürülen gençlerin ailelerinin yanında olduğunu söyledi.

"Deah ile ilgili güzel şeyler duydum"

Kendisinin de Kuzey Carolina'da büyüdüğünü belirten Curry, öldürülen gençlerden Deah'nın da basketbol maçlarında kendisi gibi 30 numaralı formayı giydiğini ve onunla ilgili güzel şeyler duyduğunu ifade etti.

Curry, "Yalnız değiller. Umarım bu onlara bir miktar huzur ve rahatlık verir" diye konuştu.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.