Nazilli’de Kutlu Doğum etkinliğine 5 bin kişi katıldı

Nazilli’de Kutlu Doğum etkinliğine 5 bin kişi katıldı

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in bin 440. doğum günü nedeniyle Nazilli’de düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Peygamber Efendimizin yaşamından kesitlerin anlatıldığı ,Nazilli Kaymakamlığı, Nazilli Belediyesi, Nazilli Müftülüğü ve NAMİMDER ’in ortaklaşa hazırladığı programa Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Nazilli Şehir Stadyumu’nda yapılan etkinlikte Nazilli Belediyesi Mehteran takımı bir gösteri sundu.Gösterinin ardından konuşan Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula yaptığı konuşmada:“ Davetimizi kabul edip programımıza katılan herkese teşekkür ederiz. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ilçemizde konferanslar ve anma merasimleri vermeye çalıştık. Bizi bu haftaki bütün etkinliklerimizde yalnız bırakmayan sizlere ve desteklerini esirgemeyen protokole teşekkür ederim.”dedi

Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ’nın konuşması’nın ardından 2005 Türkiye Kuran-ı Kerim’i güzel okuma birincisi Fatih İmdat’ın Tilaveti dinleyenleri duygulandırdı. Konuşmaların ve Fatih İmdat’ın Tilaveti’nin ardından Saffet Yıldız ve Türk Tasavvuf Musikisi grubu’nun verdiği konser ve ödül töreni ile gece son buldu. Gece’nin son bulmasıyla yapılan havai fişek gösterisi ise alkışlarla izlendi.