Napoli-Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Maç Şifreli mi?

Napoli-Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Maç Şifreli mi?

Beşiktaş için kritik gün geldi çattı. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. ve en önemli maçlarından birine çıkacak olan Beşiktaş'ın Napoli deplasmanındaki maçı saat kaçta? Hangi Kanalda? Maç şifreli mi? detaylar haberimizin içeriğinde...

Ülkemizin Devler Ligi'ndeki tek temsilcisi olan Beşiktaş zorlu Napoli deplasmanına bugün çıkacak. Napoli'nin San Paolo Stadı'nda oynanacak maç için Siyah-Beyazlı taraftarlar son derece heyecanlı durumda. İnternette ise en çok Napoli-Beşiktaş maçı saat kaçta? Napoli-Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? Napoli-Beşiktaş Maçı Şifresiz mi yayınlanacak? gibi soruların yanıtları aranıyor.

Napoli-Beşiktaş Maçı saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi B grubu 3.Maçı'nda İtalyan temsilcisi Napoli'nin karşısına çıkacak olan Beşiktaş'ın bu zorlu deplasman maçı Şampiyonlar Ligi'nin sabit saati olan 21.45'de başlayacak.

Grubun ilk iki maçında Benfica ve Dinamo Kyev ile berabere kalan Beşiktaş'ın bu maç içinde en kötü beraberlik umudu var. Napoli'nin Stadio San Paolo Stadyumu'nda yapılacak olan maçı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev yönetecek.

Napoli-Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? Şifresiz mi?

Napoli-Beşiktaş Maçı Tivibu Spor ekranlarından saat 21.45'te naklen yayınlanacak. Maç Tivibu abonesi olmayanlara şifreli. Yani TV kanallarında yayınlanmayacak.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.