Nabi Avcı: Her işin başı dua, dua istirham ediyorum

Nabi Avcı: Her işin başı dua, dua istirham ediyorum

Sağdan soldan durmadan su uyur düşman uyumaz, durmadan bir takım şeyler oluyor. O bakımdan...

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Türkiye'nin sıkıntılı günleri aşacağını belirterek, "Her işin başı dua. Onun için bilhassa annelerden onu istirham ediyorum" dedi.

Bakan Nabi Avcı Eskişehir Anemon Otel'de düzenlenen Türk Dünyası Vakfı toplantısına katıldı.  Avcı, toplantı sonrasında Eskişehir'in Mahmudiye İlçesi'ni ziyaret etti. Kaymakamlık önünde çiçeklerle karşılanan Bakan Avcı daha sonra Ak Parti Mahmudiye İlçe binasını ziyaret etti. 

Bakan Avcı burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin sıkıntılı günlerden geçtiğini belirterek, "Memleket hakikatten sıkıntılı günlerden geçiyor. Sağdan soldan durmadan su uyur düşman uyumaz, durmadan bir takım şeyler oluyor. O bakımdan tamam biz de gece gündüz teyakkuzda olalım, gayret edelim ama her işin başı dua. Onun için sizlerden, bilhassa annelerden onu istirham ediyorum. Türkiye bugünleri aşacak. Zaten Türkiye bugünleri aşacağı için bu kadar azmış vaziyetteler. Son şeylerini kullanmaya çalışıyorlar. Ama çok şükür milletimiz sabırla, dirayetle, ferasetle, basiretle ve dualarımızla bunların hepsini geride bırakacak ve inşallah biz çocuklarımıza, torunlarımıza, gençlerimize çok daha müreffeh, daha huzurlu, daha önü açık bir Türkiye bırakmak inşallah hepimize nasip olacak" dedi

dha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.