Mustafa Oral "Barla Aşkını" Mehtap TV'de anlatıyor.

Mustafa Oral "Barla Aşkını" Mehtap TV'de anlatıyor.

Mustafa Oral içinden Barla ve Ravza Geçen Hikaye Kitabı "Aşk İçre Rüyalar"ı yarın saat 10.00'da Mehtap TV'de anlatıyor.

Mustafa Oral'ın 3. öykü kitabı Aşk İçre Rüyalar Sütün Yayınları tarafından yayımlandı. Risalehaber’deki yazılarından tanıdığımız Mustafa Oral’ın üçüncü öykü kitabı Aşk İçre Rüyalar Sütun yayınları tarafından yayımlandı.

Bu vesileyle, Mustafa Oral içinden Barla ve Ravza Geçen Hikaye Kitabı "Aşk İçre Rüyalar"ı yarın saat 10.00'da Mehtap TV'de anlatıyor.

Değişik dergilerde ve gazetelerde şiir, öykü, deneme  ve makaleler yayımlanan Mustafa Oral’ın bu kitabında bir kısmını sitemizde okuduğumuz hikayeleri  kitaplaştırılmış.

Kitap Ravza ile Barla arasında gidip gelen rüyamsı hakikatlerden oluşuyor.  İçinde Hz. Muhammed Mustafa, Hz, Hatice, Bediüzzaman ve onun saff-ı evvel Talebelerinden sesler taşıyor.

Aşk içre rüyalar, hikmetin hakikatine uyanmış yolcuları konu ediyor. Kutlu hayatlardan, nurlu beldelerden geçerek Nur’un sahibine doğru yapılan yolculukta ışıltılı aynalara takılıp kalanlardan, hakikatin şafağını müjdeleyenlere doğru yapılan bitimsiz bir yolculuğu…

Yolcu, dünyada sefer halinde olan değil midir? Mustafa Oral, hikmete ram olmuş hayatlardan devşirdiği kelimelerle kuruyor hikayelerini. Ve her hikaye içte içte başlayan yolculuk… Saf aşkın hikayelerini okumaya hazır mısınız?

Sütun Yayınları Ocak, 2014. İstanbul

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.