Mustafa Destici İsrail'de gözaltına alındı!

Mustafa Destici İsrail'de gözaltına alındı!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici İsrail'de gözaltına alındı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail'de gözaltına alındı. Sorgusu tamamlanan Destici daha sonra serbest bırakıldı.
 
Konu ile ilgili BBP Medya'nın Twitter hesabından atılan tweette ''SON DAKİKA: İsrail polisi havaalanında Genel Başkan Yardımcınız İlker KAYALIOĞLU ve partililerimizi bir buçuk saat sorguya aldı.Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici: Arkadaşlarım gelmeden pasaport kontrolüne gitmem uçağa binmem dedi'' ifadelerine yer verildi.
 
 
 
 

07:30'DA GÖZALTINA ALINDI

Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, BBP lideri Destici ve eşiyle birlikte Genel Başkan Yardımcısı İlker Kayalıoğlu ve Genel Sekreter Üzeyir Tunç, Tel Aviv'deki havaalanında TSİ 07.30'da gözaltına alındı. Dönüş yolunda uçağa binerken gözaltına alınan heyetin gözaltı gerekçesi belirtilmezken genel başkan yardımcısının 1,5 saattir sorguda olduğu bildirildi. Parti yetkililerinden edinilen bilgiye göre, heyetteki isimlerin İsrail polisi tarafından ifadelerinin alındığı öğrenildi.

BBP Genel Başkan Destici ve beraberindeki heyetin 4 gün önce Miraç Kandili için Kudüs'e gittiği ve Mescid-i Aksa'da ziyaretlerde bulunduğu belirtildi. 

 

Vatan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.