Mustafa Ceceli Oruç Tepkisi İçin Özür Diledi | Mustafa Ceceli Twitter 'dan Açıklama Yaptı

Mustafa Ceceli Oruç Tepkisi İçin Özür Diledi | Mustafa Ceceli Twitter 'dan Açıklama Yaptı

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, kendisi hakkında ‘oruç tutmuyor’ iddiasında bulunan bir takipçisine yönelik kullandığı sözler nedeniyle sevenlerinden özür diledi.

Mustafa Ceceli, kendisi hakkında ‘oruç tutmuyor’ iddiasında bulunan bir takipçisine yönelik kullandığı sözler nedeniyle sevenlerinden özür diledi.

 

Şarkıcı Mustafa Ceceli, sosyal medyada kendisi hakkında oruç tutmadığı iddiasında bulunan bir takipçisine Twitter üzerinden sert tepki göstermişti.

Twitter’dan açıklama yapan Ceceli, “Bi tane şerefsiz, 5 yaşında oğlumun yemeğini koyup bana oruç utmuyor demiş. Allah'ından bul soysuz.. Yazdım anlamadınız bi daha yazayım… Bunlara hayvan demek hayvana hakarettir. Ben Allah'a hesabımı veririm yüz aklığıyla ama iftira atan sonsuza kadar cehennem çukurunun misafiri… Kurtarıcısız.. Gözünüz dönmüş kansızlar… Her türlü iftiraya karşı #AllahBizeYeter Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir...” ifadelerini kullanmıştı.

Açıklamasında geçen sert sözler nedeniyle yeniden bir açıklama yapan Mustafa Ceceli, “Sevgili arkadaşlar. Dün bana atılan iftira sonrası yazdıklarımı üstüne alınan arkadaşlarım olmuş onlardan özür dilerim. Sonrasında okuduğumda ben de kendime bu üslubu yakıştıramadım. Hacı Bektaş Veli'nin "İncinsen de incitme" sözü bana ders olsun… Sevgiyle" mesajını paylaştı.

Canlı Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum