Müslümanlara BM'den hayır gelmez'

Müslümanlara BM'den hayır gelmez'

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Biz Müslümanlar ve vicdanlı insanlar, artık Birleşmiş Milletlerden medet ummanın ölü gözünden yaş beklemek olduğunu kabul etmek ve yolumuzu ona göre çizmek zorundayız" dedi.

Gündoğdu, Elden Ele Derneği tarafından Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen "Mekke'nin fethinden Kudüs'ün Fethine Diriliş Gecesi 2" etkinliğinde yaptığı konuşmada, Birleşmiş Milletlerin Başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız Filistin Devleti'nin kurulmasını reddeden bir karar verdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bu, Birleşmiş Milletlerin bu zamana kadar verdiği ilk çarpık karar değil, son da olmayacak. Biz Müslümanlar ve vicdanlı insanlar, artık Birleşmiş Milletlerden medet ummanın ölü gözünden yaş beklemek olduğunu kabul etmek ve yolumuzu ona göre çizmek zorundayız. Buradaki çarpık demokrasinin sonucu, batı uygarlığının nasıl bir bakışa sahip olduğunu gösteriyor. Gazze'ye saldırılıyor, sözde insan haklarının merkezi olan ülkeler, utanmasalar terörist devlet İsrail'in bombasının düştüğü yerdeki yavrulara 'Sizin orada ne işiniz vardı' diyecekler. Saldırılar, saldırı olmaktan öteye geçmiş, hem altını oyuyorlar hem üstünü işgal ediyorlar."

"Bir Müslümanın siyonizme karşı direniş göstermesinin hem Allah'ın emri hem insanlık görevi olduğunu" ifade eden Gündoğdu, şunları kaydetti:

"İslam medeniyeti, 'bütün insanlığın kurtuluşu olmayan kurtuluş, bizim değildir' medeniyetidir. Bir insanın ölümünü, kainatın ölümü görenlerin medeniyetidir. Bir insanın kurtuluşunu kainatın kurtuluşu gören medeniyettir. Mekke'nin fethi, Kudüs'ün fethi, İstanbul'un, ülke olarak Bosna'nın ya da başka ülkelerin fethi... Ya bu fetihlerden önce ya orada yaşayan insanların gönlü fethedilmiştir ya da fetihten sonra adil bir yönetimle insan haklarına titizlikle uyulmuştur. Bugün batı emperyalizminin hakim olduğu hiçbir yerde bu adaleti görmemiz mümkün değil."

Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.