Müslümanlar, İslam düşmanı gazeteciyi yerin dibine soktu

Müslümanlar, İslam düşmanı gazeteciyi yerin dibine soktu

İslam karşıtı söylemleri ile sık sık gündeme gelen ünlü ABD'li gazeteci Katie Hopkins, Twitter üzerinden; "Müslümanlar neden Arap dünyasına değil, Hristiyan dünyasına sığınma talebinde bulunuyor?" sorusunu sordu

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- Twitter üzerinden İslamiyet ile ilgili sorular kabul eden ve kendi mizahi üslubu ile meşhur olan Şeyh Azhar Nasır'ın radarına bu sefer ünlü İslam karşıtı gazeteci Katie Hopkins katıldı.

İslamiyet ile ilgili sık sık kışkırtıcı söylemleri ile ön plana çıkan Hopkins, Nasır'a Twitter üzerinden; "Nasır, madem İslam bu kadar harika, neden Müslümanlar Arap ülkelerine değil değil, Hristiyan Batı Dünyası'na sığınma talebinde bulunuyor?" sorusunu sordu.

Nasır'ın cevabı ise Hopkins gibi düşünen İslam düşmanlarına da cevap niteliğinde oldu; "Hopkins, çünkü İslam dünyası sizin Hristiyan batınızın oyunlarına maruz kalıyor. Bu bazen sizin ülkeniz tarafından atanmış vasıfsız yöneticiler vasıtası ile oluyor. Bu yüzden İslam dünyası yönetilemez bir hale geliyor. Ayrıca her fırsatta diyorsunuz ki, ABD Hristiyan bir devlet değil, tüm dinlere kucak açan bir devlettir."

adsiz-084.png

İkinci bir tweet daha yollayan Nasır, bu sefer de; "Ayrıca Arap diyerek bakışını belli ettin. Müslümanların sadece yüzde 25'i millet olarak Araptır. Buna çaylak hatası denir" dedi.

Nasır'ın cevabı üzerine pek çok Müslüman Twitter kullanıcısı da Hopkins'e gereken cevabı vermek için adeta birbirleri ile yarıştı. Örneğin Müslüman bir Twitter kullanıcısı Ebu Omar Al-Dopey; "Hopkins, sizler de bu Hristiyan dünyasının yüzyıllardır Müslüman coğrafyasını sömürdüğünü unutmayın. Biraz sömürgecilik tarihi okuyun" diye cevap verdi.

adsiz-2.png

StepFeed'in haberine göre son olarak Müslümanlar konusunda Las Vegas saldırısı sonrası attığı iftiralar için de gereken cevabı alan Hopkins, Müslümanlara karşı saldırgan tutumundan vazgeçmiyor.

İlgili Haber için tıklayınız: Müslümanları suçlayan ABD'li ünlü gazeteciye cevap: Katil, beyaz bir Amerikalı!

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.