Müslüman gençlerin dini hayatları TV şovunda yer alacak

Müslüman gençlerin dini hayatları TV şovunda yer alacak

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde bulunan Austin kentinde faaliyet gösteren bir film ajansı, yeni bir televizyon programı için Müslüman gençler arıyor.

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- 17-19 Yaş arası Müslüman gençler arayan film ajansı, yeni bir televizyon şovu projesi ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Ajansın amacı, ABD'nin yeniden yapılanmasına katkı sağlamak ve bu yapılanmada Müslümanların aktif rol oynaması.

Çekilecek olan TV şovu, televizyonlar için değil, Facebook'un yeni televizyon özelliği olan 'Facebook Watch' için hazırlanacak. Ajans, yayınlayacağı şovda Müslüman gençlerin gündelik hayatı ve bu hayat içinde başından geçen olayları konu alacak. Şovun gençlere hitap etmesi bekleniyor.

Uzun sürmesi planlanan şovda, her sezon bir başka Müslüman genç üzerine odaklanılacak. Seçilecek Müslüman gençlerin arkadaşlık ilişkileri, dinin hayatlarındaki yeri, aile hayatı gibi detaylar şovun içinde yer alacak. Bu nedenle ajans herhangi bir oyunculuk tecrübesi aramıyor. Ayrıca ajans yetkilileri, seçilecek gençlerin okul hayatlarının kötü etkilenmeyeceğini de taahhüt ediyor.

Statesman'ın haberine göre Dazed Digitial adlı ajans daha önce American İdol, Norveç Tiyatrosu gibi dünyada ses getirmiş yapımlarda da bulunmuş olması ile dikkat çekiyor. Son derece tecrübeli olan bu ajans, hem Müslüman gençlerin hayatına dair bir şov ile isminden daha çok söz ettirmek, hem de Müslüman gençleri ABD içinde farklı yönleri ile sunarak algıları kırmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.