Müftülükten Ölü Yıkama Kursu

Müftülükten Ölü Yıkama Kursu

Müftülüğün geçen yıl Manavgat Halk Eğitim Merkezi ile birlikte uygulamaya koyduğu cenaze yıkama ve defin kursu bu yılda sürüyor.

Antalya Manavgat Müftü Vekili Bilal Gündüz, geçen yıl Manavgat Halk Eğitim Merkezi(HEM) Müdürlüğü ile birlikte uygulamaya koydukları cenaze yıkama ve defin kursunu bu senede sürdüreceklerini söyledi.

Cenaze yıkama ve defin kursuna yönelik talepleri olduğunu ve değerlendirmeye aldıklarını belirten Gündüz, Manavgat HEM Müdürü Hüseyin Geyikoğlu ile yapacakları programla 2014 yılı içinde kurs açacaklarını kaydetti.

Cenaze yıkama ve defin kursu yanı sıra işitme engellilerin işaret diliyle dinlerini öğrenmeye yönelik kursu bu senede açacaklarını belirten Gündüz, işitme engelli tercümanı Kuddisi Aydın'ın her cuma namazında Kulliye Cami'nde vaaz ve hutbe konuşmalarını işitme engelli işaret diliyle tercüme ettiğini ifade etti.

Müftülüğün geleneksek hale getirdiği sabah namazı buluşmalarının bu senede süreceğini belirten Gündüz, imam hatiplerin yüz yüze vaaz kurslarını da sürdüreceklerini kaydetti.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.