Milli Savunma Bakanlığı İlkokul Mezunu İşçi Alımı | MSB İşçi Alım şartları neler? (2017)

Milli Savunma Bakanlığı İlkokul Mezunu İşçi Alımı | MSB İşçi Alım şartları neler? (2017)

Milli Savunma Bakanlığı, geçtiğimiz gün yayınladığı bir ilan ile en az ilkokul mezunu, KPSS Şartsız işçi alımı yapacağını duyurdu. İlkokul mezunu personel alım ilanı arayan pek çok kişinin dikkati Milli Savunma Bakanlığı'na çevrilmiş durumda.

Milli Savunma Bakanlığı, geçtiğimiz gün yayınladığı ilan ile İlkokul Mezunu İşçi Alımı yapacağını duyurdu. MSB ilkokul mezunu işçi alımı, ilkokul mezunu personel alım yapan yerleri araştıran pek çok kişinin yüzünü güldürmüş durumda. MSB İşçi Alım şartları'nda başı en az İlköğretim Mezunu olmak çekiyor. Alımlarda herhangi bir KPSS Şartı da yok.

Bu nedenle pek çok kişi; "Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alım şartları neler? MSB İşçi Alım şartları 2017, Milli Savunma Bakanlığı İlkokul Mezunu İşçi Alım şartları, MSB İlkokul Mezunu işçi alım sayısı" gibi aramalar yapıyor.

MSB İlkokul Mezunu İşçi Alım şartları neler? (2017)

Milli Savunma Bakanlığı'nın yayınladığı İlkokul Mezunu işçi alım ilanı'na göre, MSB bünyesine 6 Aşçı, 4'te Aşçı Yardımcısı alınacak. Alımlarda aranan ilk şart en az İlköğretim Mezunu olmak. Alımlarda KPSS Şartı olmasa da, başvuracak olan adayın eğer aşçı yardımcısı olarak başvuracaksa MEB tarafından onaylı Aşçı Belgesi veya kalfalık belgesine sahip olması gerekiyor.

Eğer Aşçı yardımcısı olarak değil, Aşçı olarak başvuracaksınız taşımanız gereken şartlar ise;

Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Aşçılık/Yiyecek İçecek Alanının Mutfak BölümüMezunu veya Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Onaylı Aşçı Belgesi / Ustalık Belgesine sahip olmak olarak açıklandı.

Aşçı Yardımcısı ve Aşçı olmak isteyen adayların terör olaylarından malul olmayacak biçimde yaralanmış olması şartı aranıyor. Yani adaylar terör mağdurları arasından seçilecek.

Başvurular 23 Ocak 2017 ile 1 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Yukardaki şartları taşıyorsanız başvurular için www.iskur.gov.tr adresinden online başvuru yapabilirsiniz. Online başvuru imkanınız yoksa herhangi bir Türkiye İş Kurumu İl Şube Müdürlüğü'ne gitmeniz yeterli olacaktır.

Başvuru yapanlar arasında sınav olmayacak, sadece noter kurası yapılacak.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum