'Milletimiz 15 Temmuz'da bir başka Çanakkale destanı yazdı'

'Milletimiz 15 Temmuz'da bir başka Çanakkale destanı yazdı'

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 15 Temmuz'da bir başka Çanakkale destanı yazan milletin, FETÖ'ya karşı göğüslerini siper ederek vücutlarıyla tanklara karşı koyduğunu söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Sosyal Tesisleri'nde muhtarlarla bir araya geldiği toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, 18 Mart'ta büyük bir zafere imza atıldığını, genç yaşta kınalı kuzuların bir destan yazdığını dile getirdi.

"Milletimiz 15 Temmuz'da bir başka Çanakkale destanı yazdı. Alçak FETÖ terör örgütüne karşı göğüslerini siper eden millet, vücutlarıyla tanklara karşı koydu." diyen Eroğlu, FETÖ'nün muvaffak olamadığını belirtti.

Kahraman Türk ordusunun her yerde terör örgütlerine karşı mücadele ettiğini aktaran Eroğlu, tüm terör örgütlerinin inlerine girildiğini vurguladı.

Eroğlu, evlendirme programlarına ilişkin bir soruya, " Hakikaten çok sakıncalı programlar. Milletimizin değerlerini bozuyor. Vatandaşlar, bu tür çirkin programların kaldırılmasını istiyor." karşılığını verdi.

"Çarşamba'dan itibaren yağışlar Türkiye'yi terk ediyor"

Türkiye'deki hava durumuna ilişkin Eroğlu, "Yağışlar bilhassa Karadeniz, Doğu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'da devam ediyor. Hakkari civarlarında kuvvetli yağışlar var. Marmara Bölgesi Batı ve Karadeniz'de yağış devam edecek. Bir miktar Hakkari civarında yağış var. Pazartesi günü Ege, Marmara ve Batı Akdeniz hariç diğer bölgelerde yağışlar var. Salı günü Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Hakkari, Van civarlarında yağış var. Çarşamba, perşembe, cuma günleri yağışlar Türkiye'yi terk ediyor." diye konuştu.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum