Millet HDP'ye yasama değil terör faaliyetlerini durdurun dedi

Millet HDP'ye yasama değil terör faaliyetlerini durdurun dedi

Başbakan Yıldırım, "PKK'ya arka çıkan Avrupalı dostlarımıza selam gönderiyorum. Geleceğinizi zehirleyen PKK uyuşturucu tacirlerine karşı bir laf edin. Mücadelemiz sadece milletimizin güvenliği değil, sizin de geleceğinizin mücadelesidir." dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avrupa ülkelerine seslenen Yıldırım, şöyle konuştu:

"PKK'ya arka çıkan Avrupalı dostlarımıza buradan selam gönderiyorum. Bırakın Türkiye'nin hukuk meselesi ile uğraşmayı da gençliğinizi, geleceğinizi zehirleyen PKK uyuşturucu tacirlerine karşı bir laf edin, bir şey söyleyin. Bizim bu topraklardaki mücadelemiz sadece milletimizin huzuru, güvenliği değil, aynı zamanda sizin de geleceğinizin mücadelesidir."

"Yanlış anladınız"
Yıldırım, HDP'nin TBMM Genel Kurulu ve komisyon çalışmalarına katılmama kararına ilişkin, "Şimdi de bu vekiller (HDP) kalkmış diyorlar ki yasama faaliyetlerini durduruyoruz. Millet size yasama faaliyetlerinizi değil, terör faaliyetlerinizi durdurun dedi, yanlış anladınız." dedi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.