Microsoft, Windows 10’u kutlayacak

Microsoft, Windows 10’u kutlayacak

Microsoft, 29 Temmuz’da Windows 10’un piyasaya çıkışını kutluyor.

Microsoft, 29 Temmuz’da dünya çapındaki tutkunları, parakendecileri ve Microsoft mağazaları da dahil olmak üzere dünya çapında Windows 10’un çıkışını ve insanlara oluşturacağı katma değeri kutlayacağını açıkladı.

İlk defa ücretsiz güncelleme imkanı sunacak olan Windows 10, her zaman güncellenerek hızlı ve daha güvenli bir deneyim sunuyor olacak. Windows 10, Cortana, Microsoft Edge adı verilen yeni tarayıcısı ve Xbox’la uyumlu çalışma olanağı gibi yenilikleriyle şimdiye kadar olan en iyi Windows olacak.

Windows 10 bireylerin kullanımına çok daha uygun olacak. Windows ve Cihazların Pazarlamasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Mehdi “Windows 10’un çıkışını kutlamaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Yusuf Mehdi, dünyanın gelişimine katkıda bulunan bütün kurum ve şahısları tebrik etti ve onları destekleyerek “Windows 10’un çıkışına damga vuracağız” dedi.

13 farklı bölgede kutlama

Windows 10’un yenilenmesinde 5 milyon Windows üyesinin çok değerli emekleri mevcut. Windows 10’u ilk olarak elde edecek olan Windows üyeleri Sindey, Pekin, Tokyo, Sao Paolo, Londra, Berlin, Madrid, Singapur, Johannesburg, Nairobi, Yeni Delhi, Dubai ve New York olmak üzere 13 farklı yerdeki kutlamalara devet edildi.

Kutlamalar kapsamında deneysel tanıtımlar ve Windows ekibiyle tanışma imkanları sunulacak.

yeni asya

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.