Microsoft Türkiye'de ilk mağazasını açtı

Microsoft Türkiye'de ilk mağazasını açtı

Microsoft, Türkiye'de ilk mağazasını Ankara'da Kent Park AVM'deki Medimarkt içinde 2 bin 900 metrekarelik alanda açtı.

Microsoft Türkiye Tüketici Kanalından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Gökoğlu, Türkiye'deki ilk mağazalarını Ankara'da açtıklarını belirterek, "Microsoft'un Türkiye'ye güvendiğini ve inandığını, yeni yatırımlarla mağazalar açmayı planladıklarını söyledi.

Gökoğlu, MediaMarkt içerisinde 2 bin 900 metrekarelik alanda mağaza içinde mağaza konsepti ile Türk müşterilerine doğrudan hizmet vermeye başladıklarını aktararak, "Miccrosoft olarak Türkiye'ye inanıyoruz, yatırımlarımıza devam ediyoruz. Uzun yıllardır Türkiye'deyiz. Türk tüketicisine inanıyoruz." diye konuştu.

Gökoğlu, Türkiye'deki bilgisayar pazarında hala açık olduğunu ifade ederek, Türkiye'nin bilişimle birlikte kalkınacağını, bu yüzden öncelikle tüketicileri eğitmeleri gerektiğini, onlara mükemmel bir teknoloji deneyimi yaşatmak istediklerini vurguladı.

Onların bu deneyimi yaşayabilmeleri ve son teknolojiyi kullanabilmeleri için ilk mağazalarını açtıklarını dile getiren Gökoğlu, burada tüketicilere en yeniyi, en son çıkanı, doğru bir şekilde anlattıklarını, onların en doğru teknolojiye ulaşmasını sağladıklarını aktardı.

"Türkiye'ye çok güveniyoruz, yeni mağazalar açmak isteriz"

Yeni mağazalar açmayı planladıklarını dile getiren Gökoğlu, "Zamanlamasını söylemek çok zor ama Microsoft Türkiye'ye çok güveniyor. Tüketicilerin beğenilerine, geri bildirimlerine göre bakacağız. Kesin mağaza tarihi vermek için henüz erken ama mağazacılık konseptini büyütmek istiyoruz. Türkiye'de daha çok tüketiciye direkt ulaşmak istiyoruz." dedi.

"En son teknolojiler dünya ile aynı anda Türkiye'de olacak"

Gökoğlu, mağaza sayesinde Microsoft'un en yeni ürünleri dünya ile aynı anda Türk tüketiciler ile buluşacağını belirterek, son çıkan ürünlerinin birçok ülkeden daha önce bu mağazada satılacağını aktardı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.