Microsoft Office iPad uygulamalarına rekor talep

Microsoft Office iPad uygulamalarına rekor talep

Microsoft Office, yayınlanmasının ardından iPad kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

Microsoft, birkaç gün önce yaptığı açıklamayla Office'in iPad'e özel bir versiyonunun kullanıcılara sunulacağını resmi olarak duyurmuştu. iPad kullanıcıları için App Store üzerinde yayınlanacak bu versiyonda Word, Excel ve PowerPoint yer alıyor. Daha önce iPhone'a yönelik olarak yayınlanan sürümün aksine iPad sürümünde özellikler eksiksiz geliyor ama bunları kullanabilmek adına Office 365 abonesi olmak gerekiyor.

Microsoft Office'in App Store üzerinden yayınlanmasının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen, iPad kullanıcılarının uygulamaya ilgisi oldukça yüksek. App Store üzerinden ücretsiz olarak yayınlanan Microsoft Office uygulamaları, henüz ilk gününde App Store'da en çok indirilen uygulamalar haline geldiler.

App Store'un ücretsiz uygulamalarının ilk dört sırasını da Microsoft Office uygulamaları meşgul ediyor. Listenin ilk sırasında Word, ikinci sırasında Excel, üçüncü sırasında PowerPoint ve dördüncü sırasında OneNote yer alıyor. Belirtmekte fayda var ki uygulamaların kendileri ücretsiz olsa da, dosyaları düzenleyebilmek için gerekli olan abonelik ücretli.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.