Microsoft Office 2016 yayımlandı! İndir!

Microsoft Office 2016 yayımlandı! İndir!

Windows 10 kullanıcıları, Microsoft Office 2016'ın önizleme sürümünü denemeye başlayabilirler.

Microsoft'un bu ayın sonunda final sürümünü yayımlayıp, küresel ölçekte satışına başlayacağı Windows 10 ile birlikte gelecek olan yeni Office sürümü de son halini almaya başladı.

Windows Insider programına dahilinde erişen e-posta bildirimi ile birlikte Microsoft Office 2016'nın önizleme sürümünü Windows 10'a yükleyebileceğimizi haber aldık. (Buranın altını çizelim: Sadece Windows 10'a yükleyebiliyoruz.)

İlk olarak Mayıs aynı sonunda ön sürümü yayımlanan Office 2016'nın yeni sürümüyle birlikte de tahmin edebileceğimiz gibi çok sayıda irili ufaklı güncelleme ve iyileştirmeye gidilmiş. Gerçi genel kullanımda bir değişiklik hissetmek pek mümkün olmasa da, şablon oluşturma, metin ayarlama gibi ince ayarlarla işimiz varsa değişiklikleri fark edebiliriz. Tabii örneğin Excel'in sütunlarındaki değişiklik, Word'e eklenen gerçek zamanlı yazma (özellikle başkalarıyla birlikte yazılan metinlerde çok işe yarayacak bu özellik), el yazısını metine dönüştürme ve sesli komutla arama gibi ilk görüşte gözümüze çarpan bazı yenilikler olduğunu da not olarak düşelim.

Office 2016 Önizleme Sürümü'nü İndir!

yeni şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum