Michael Jackson’un kardeşi İslam’ı seçti

Michael Jackson’un kardeşi İslam’ı seçti

Kendisi de bir şarkıcı olan ve Michael Jackson ile birlikte “Jackson Kardeşler” grubunda da yer almış 49 yaşındaki şarkıcı Janet Jackson, İslam dinini seçtiğini açıkladı.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER
- Daha önce Müslüman bir iş adamı ile evlenen ve röportajlarında kendisinin hayata bakışı ve ruhani görüşlerinden çok etkilendiğini söyleyen Janet Jackson, dün The Sun gazetesinde verdiği röportajda İslam dinini seçtiğini açıkladı.

Kendisine yakın kaynaklardan da alınan bilgilere göre Janet Jackson’un İslam da kendisine bir yuva bulduğu ve orada çok mutlu olduğu, ailesine de kararına saygı duymaları gerektiğini söylediği öğrenildi.

janetjacksonhijab.jpg

Eşi Müslüman milyoner Wissam Al-Mana’nın verdiği bilgilere göre Janet Jackson İslam’ı uzun süredir araştırıyordu. Ayrıca pek çok ünlü Müslüman simanın da hayatını merak eden Janet Jackson, İslam dini ile ilgili bilgileri kocasından da edindi. “Hayatından çok memnun” diyen kocası Wissam, ona daha çok şey öğreteceğini de söyledi.

Geçtiğimiz günlerde bir gazeteye verdiği röportajda, verdiği konserlerin “inşallah” biteceğini söylemesi basında zaten Janet Jackson Müslüman mı oldu sorusunu akıllara getirmişti. O dönemki sorulara cevap vermekten kaçınan Jackson, nihayet The Sun gazetesine verdiği röportaj ile İslam dinini seçtiğini açıkladı.

49 yaşındaki şarkıcı yeni bitirdiği dünya turunda Coldplay, Duran Duran, Kanye West gibi ünlü isimlerle konser verdi. Ünlü şarkıcı içinde pek çok dans figürü olan konserlerini de apar topar iptal etti.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum