MHP'li Vekil: 2. Darbe Girişimi Olabilir!

MHP'li Vekil: 2. Darbe Girişimi Olabilir!

15 Temmuz günü bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimleri olumsuz sonuçlanmıştı. Halkın darbe girişimlerini önlemede büyük rol almış ve çok sayıda sivil vatandaş hayatını kaybetmişti.

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ yaşanan darbe olaylarının son bulmayacağını ve tekrardan FETÖ'cü subayların darbe girişiminde bulunabileceğini vurguladı. Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde FETÖ terör örgütünün dış ükelerden gelecek destekler ile beraber darbe girişimine tekrar kalkışılabilir dedi.

Ümit Özdağ yaptığı açıklamalarda yaşanan darbe olaylarının sistematik olmadığını ve TSK içerisinde gruplaşan 'Mehdici' subayların operasyonudur dedi. 15 Temmuz Cuma günü Türkiye'de ilkez siyasal islamcı bir topluluğun darbe girişimi gerçekleşti. Bu gruplaşmanın başında terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen'in olduğunu belirtti.

Türkiye İçin Darbe Tehlikesi Devam Ediyor

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ Türkiye'deki devlet kurumlarında FETÖ'ye bağlı olan kişiler var olduğu sürece darbe tehlikesinin devam edeceğini ve TSK'daki FETÖ terör örgütü mensuplarının tamamen temizlenmesi gerektiğini ifade etti.

Askeri kurumlara yapılan operasyonlarda tutuklanan subaylar ve çalışanlara rağmen önümüzdeki aylar içerisinde tekrardan askeri grupların darbe girişimine kalkışabileceğini ve bunun engellenmesi için gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

FETÖ'cü cemaatin Türkiye için bir tehdit olduğu ve bu tehdit'in tamamen temizlenmesi gerektiğini açıklayan Milletvekili Ümit Özdağ hükümetin toplumsal bölünmenin önüne geçmesini ve yükselen gerilimi düşürmesi gerekdiğini belirtti.

 

Haberşefi

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.