Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'nin kuzeyinde fırtına bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de görülecek yağışların; öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illeri ile İzmir, Aydın ve Balıkesir'in kıyı ilçelerinde ve Tekirdağ'ın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmasının beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'nin kuzeyinde fırtınanın beklendiğini açıkladı. 

Batı Karadeniz'de rüzgarın Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/s) fırtına, doğusunda 7 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Pazartesi günü ilk saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Marmara'da rüzgarın Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Pazar günü öğle saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Kuzey Ege'nin kuzeyinde rüzgarın Cumartesi günü ilk saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/s) fırtına, açıkları 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Pazartesi günü sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

dha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.