Meteoroloji uyardı

Meteoroloji uyardı

Türkiye'nin iç ve doğu bölgelerinde hava sıcaklığı artmaya devam ederken, batı kesimlerde sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Sivas, Kayseri, Trabzon, Giresun ve Gümüşhane ile Nevşehir’in doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNÜN EN YÜKSEK SICAKLIKLARI

Ankara: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 23

Adana: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 29

Antalya: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 25

Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı 22

Trabzon: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak yağışlı 26

Erzurum: Parçalı bulutlu 18

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 27

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerde artmaya devam ederken, batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. İstanbul'da Avrupa yakasında ise gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor.

İL İL HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul ile öğleden sonra bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı, Sivas ve Kayseri ile Nevşehir'in doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde bölge genelinde güney yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ensonhaber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.