Mesut Zeybek dua bekliyor

Mesut Zeybek dua bekliyor

Geçirdiği beyin ameliyatı sonrası 12 gündür yoğun bakımda olan Zeybek...

Risale Haber-Haber Merkezi

Ömrünü Kur'an ve iman hakikatlerine adayan, Risale-i Nur çalışmaları ile bilinen İttihad Yayınları İlmi Araştırma Heyeti üyesi ve Yayınevi Genel Müdürü Mesut Zeybek dua bekliyor.

Geçirdiği beyin ameliyatı sonrası 12 gündür yoğun bakımda olan Zeybek ile ilgili Risale Haber'e bilgi veren ailesi, tedavisinin sürdüğünü, şuurunun gidip geldiğini en kısa sürede sağlığına kavuşması için dua ettiklerini belirttiler.

Hastaneye yattığından itibaren Nur talebelerinin ilgisine teşekkür eden ailesi, sevenlerinden dua beklediklerini bir kez daha ifade ettiler.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI

Güncel konuları imani bir nazarla değerlendiren Mesut Zeybek'in rahatsızlanmadan önceki son twitlerinden bazıları şöyle:

"Nurcular, asayişin muhafızlarıdırlar. İman dersiyle herkesin kafasında bir yasakçıyı bırakıyorlar. Asayişi muhafaza ediyorlar." Bediüzzaman

Milli Eğitim müfredatını, materyalizmin, maddiyyunluğun ve tabiatperestliğin sürüklediği sefahet ve koyu fikir karanlığından kurtarmak gerek.

Eğitim müfredatındaki maddeciliği temelinden yıkmak ve mason ve komünistlerin ideolojileri yerine iman ve Kur'an hakikatlarını okutmak gerek.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum