Mesut Özil turu geçeceklerine inanıyor

Mesut Özil turu geçeceklerine inanıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Dinamo Zagreb'i sahasında 3-0 yenen Arsenal'ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, tur atlayacaklarına inandıklarını söyledi.

Mesut Özil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aldıkları galibiyetle kendi kaderlerini belirleme şansına sahip olduklarını belirterek, "Artık turu geçip geçemeyeceğimizi son maçta elde edeceğimiz sonuç belirleyecek. Başka takımların aldığı sonuca bakmamız gerekmiyor. Yunanistan'da oynayacağımız Olympiakos maçında mutlaka üç puan almalıyız. Evinde güçlü olan Yunan temsilcisine karşı iki farklı kazanmamız gerekiyor olsa da kendimize güveniyoruz ve bunu başarabileceğimize inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Hırvat ekibi Dinamo Zagreb karşısında etkili performans sergileyerek galibiyete ulaştıklarını aktaran 27 yaşındaki futbolcu, "Dün akşam hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Maçın büyük bölümünde oyunu kontrol ettik. Oyunun hakimiyeti bizdeydi. Hücumda iyi kombinasyonlar kurarak bulduğumuz şansları değerlendirdik" ifadelerini kullandı.

Dinamo Zagreb maçında takımının ilk golünü kaydeden Mesut, gol attığı için mutluluk duyduğunu ancak 3 puana ulaşmalarının daha önemli olduğunu belirtti.

İngiltere Premier Lig'de hafta sonu Norwich City deplasmanında da galip gelmek istediklerini aktaran orta saha oyuncusu, "Çok güçlü bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Sakat olan oyuncularımız da döndükten sonra daha da güçlü olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Bu sezon Arsenal'da 18 maçta forma giyen Mesut, 3 gol attı, 11 asist yaptı.

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puanla 3. sırada yer alan Arsenal, Olympiakos'un 3 puan gerisinde bulunuyor. Puan eşitliğinde ikili averajın söz konusu olduğu gruplarda, ilk maçta sahasında Yunan ekibine 3-2 yenilen İngiliz temsilcisinin, tur atlamak için rakibini deplasmanda en az iki farkla mağlup etmesi gerekiyor.

AA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.