MessageMe Nasıl Kullanılacak?

MessageMe Nasıl Kullanılacak?

SMS devrini bitirecek bir uygulama olan MessageMe nasıl kullanılacak herkes merak etmeye başlıyor.

Son günlerin en popüler uygulaması olmaya aday olan MessageMe, yeni bir iletişim aracı haline geliyor. Android ve ios kullanıcılarının internet yoluyla iletişim kurabilmelerine olanak sağlayan bu mesajlaşma uygulaması, BBM gibi PIN kullanılarak mesajlaşmaya olanak sağladığı için oldukça fazla dikkat çekmeye başladı. WhatsApp uygulamasını bile gölgede bırakacağı düşünülen bu mesajlaşma uygulaması yeni güncellemesi ile kullanılmaya başlandı, ancak nasıl kullanılacağı hakkında birçok soru akılları kurcalıyor.

MessageMe, sadece Android ve ios işlemcili akıllı telefonlarda değil, aynı işletim sistemine sahip tablet bilgisayarlarla da kullanılabilen bir uygulamadır. Bu durum kullanıcı sayısının bir hayli yüksek olacağını gösteriyor, ancak bu uygulama nasıl kullanılıyor? İlk olarak uygulamayı cihazınıza indirmeniz gerekiyor. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulamaya daha sonra Facebook hesabınız ya da mail adresinizle üye olabilirsiniz. Kayıt işleminiz gerçekleştikten sonra rehberinizde yer alan kişiler otomatik olarak MessageMe uygulamasında karşınıza çıkacaktır. Kayıtlı olmayan kişiler ise, sözünü ettiğimiz gibi PIN numarası ile kayıt edilebiliyor. PIN numarasını bildiğiniz biri ile telefon numarasını öğrenmenize gerek kalmadan mesajlaşma olanağı bulabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde artık istemediğiniz kişilere numaranızı vermek zorunda kalmayacaksınız.

MessageMe, sadece yazışma olanağı sunmuyor. Youtube üzerinden video gönderilmesi olanağını da sunan uygulama, iOS kullanıcılarına farklı bir avantaj daha sunuyor. iTunes üzerinden de uygulamada kayıtlı olan arkadaşlarınıza müzik göndermeniz mümkün. Bunların yanı sıra sadece yazma değil, çizme olanağı da sunuyor. Evet, yanlış duymadınız, artık yazdıklarınızı değil çizdiklerinizi de bu uygulama ile arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Eğlenceli bir mesajlaşma uygulaması sizleri bekliyor. App Store ya da Google Play üzerinden uyumlu cihazlarınıza uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Stargundem.com