Mescid-i Aksa'ya baskın yapacaklar

Mescid-i Aksa'ya baskın yapacaklar

Mirasımız Derneği Başkanı Muhammed Demirci İsrail'in baskın düzenleneceğini söyledi.

Tuğçe Koska'nın haberi
 
Mirasımız Derneği, ''Mescid\'i Aksa'da 2014 Ramazan'' kampanyaları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Mirasımız Derneği Başkanı Muhammed Demirci İşgal Devleti'nin Heykel Dağı'nda özgürce dolaşalım" sloganıyla Mescid-i Aksa'ya yarın baskın düzenleneceğini söyledi. 
 
Kudüs'teki faaliyetlerini anlatan tanıtım videosuyla başlayan basın toplatısında, Müslümanların Mescid\'i Aksa'ya nasıl sahip çıkmaya çalıştıkları anlatıldı. Özellikle 11 ayın sultanı Ramazan ayında ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'da gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlatan Mirasımız Derneği Başkanı Muhammed Demirci, geçen sene Mescid-i Aksa'da 90 bin kişiye iftar verdiklerini bu sene bu sayıyı geçeceklerini ifade etti. Fanatik Yahudilerinin amaçlarının Mescid-i Aksa'yı ikiye bölmek olduğunu anlatan Demirci, Yaklaşık 10 otobüsle yarın Mescid-i Aksa'ya Müslümanları taşıyacaklarını ve ne Ramazan'dan önce ne Ramazan zamanında ne de Ramazan'dan sonra İşgal Devleti'nin Aksa'yı kuşatmalarına izin vermeyeceklerini açıkladı.
 
MESCİD-İ AKSAYA BASKIN YAPACAKLAR
 
Demirci, Yahudi cemaatleri ve heykel örgütleri, internet ve sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla üyelerine ve taraftarlarına çağrıda bulunarak,  Kudüste broşürler dağıtarak Ramazan öncesinde İşgal devletinin gerginlik yaratmak istediğini ve bir bahaneyle Müslümanları Mescid-i Aksa'ya girişine izin vermeyeceklerini ifade etti. 
 
MESCİD-İ AKSA'DA İFTAR VERECEKLER
 
Mescid-i Aksada geçen sene 90 bin kişiye iftar verdiklerini belirten Demirci, "Hatta daha fazla kişiye verdik. İnşallah bu sene bu sayı daha fazla olacak. Sadece Mescid-i Aksada değil Kudüs halkına da, evlere de dağıtacağız. Diğer yandan fitre projemiz bu sene de devam edecek. Kudüsdeki yoksul ailelere vereceğiz. Sadece yiyecek-içecek değil giysilerini de temin edeceğiz. Tespit ettiğimiz aileler var. Söz verdik, bayram ihtiyaçlarını vereceğiz diye... Yeni kıyafetleriyle bayramlarını icra edecekler" diye konuştu.
 
YETİM PROJESİ
 
Mirasımız Derneği için yeni bir proje olduğunu ifade eden Demirci, ''Kudüs'teki yetim çocukların temel ihtiyaçlarını da sağlayacağız.800 yetim tespit ettik. Hepimizin borcu Müslümanların yanında olmak'' dedi.
 
NÖBET TUTACAKLAR
 
Mescid-i Aksa'da Tekbir getirmenin ve Kuran-I Kerim okumanın cezasının 2 ay hapis olduğunu ifade eden Demirci, bugün Yatsı Namazı'ndan sonra Müslümanların Mescid-i Aksa'dan ayrılmaycağını ve  nöbet tutacaklarını belirtti.
 
Timeturk

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.