Mescid-i Aksa'da iftar verilecek

Mescid-i Aksa'da iftar verilecek

Mirasımız Derneği üyeleri, bu yıl Ramazan ayında Mescid-i Aksa'da iftar vereceklerini duyurdu.

Geçen sene  Mescid-i Aksa'da 90 bin kişiye iftar verdiklerini belirten Mirasımız Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Demirci, bu sene bu sayıyı geçeceklerini ifade etti.
 
MESCİD-İ AKSA'YA BASKIN YAPILACAĞI İDDİASI
 
"Mescid-i Aksa'da 2014" kampanyası hakkında bilgilendirme toplantısı düzenleyen dernek üyeleri adına konuşan Demirci, toplantı öncesinde Kudüs'te bulunan bir arkadaşıyla telefon görüşmesi yaptığını belirterek "Yarın baskın olacak haberini verdiler. Broşürler Kudüs'te dağıtılıyor, sokaklarda..." diye konuştu.
 
MESCİD-İ AKSA'DA İFTAR VERECEKLER
 
Mescid-i Aksa'da geçen sene 90 bin kişiye iftar verdiklerini belirten Demirci, "Hatta daha fazla kişiye verdik. İnşallah bu sene bu sayı daha fazla olacak. Sadece Mescid-i Aksa'da değil Kudüs halkına da, evlere de dağıtacağız.
Diğer yandan fitre projemiz bu sene de devam edecek. Kudüs'deki yoksul ailelere vereceğiz. Sadece yiyecek-içecek değil giysilerini de temin edeceğiz. Tespit ettiğimiz aileler var. Söz verdik, bayram ihtiyaçlarını vereceğiz diye... Yeni kıyafetleriyle bayramlarını icra edecekler" diye konuştu.
 
haber7 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.