Merdiven altı baklavalara dikkat!

Merdiven altı baklavalara dikkat!

Denizli'de tatlı üreticileri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşları merdiven altı tatlıcılara karşı uyardı.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar tatlı siparişi için tatlıcılara akın ediyor. Bu dönemde birçok merdiven altı tatlıcı da piyasaya çıkarken, Denizli’deki tatlı üreticileri vatandaşları sağlıksız koşullarda üretilen tatlılara karşı uyardı.

Denizli Güloğlu Baklavaları sahiplerinden Hayri Kanpolat, ‘’Denizli’de özellikle bayramlarda tatlıya karşı yoğun bir talep oluyor. Bu talep Gaziantep’te bu kadar olmuyor. O bölgede insanlar yıl içinde baklava ve diğer tatlıları daha çok tükettiği için bayramlarda pek sipariş olmuyor. Her yıl Denizli’de bayramlarda 900 tepsiye yakın siparişimiz oluyor’’dedi.

Özellikle bayram dönemlerinde ucuz tatlı yapan merdiven altı işlerin türediğini belirterek, ‘’Bizim tatlılarımızda fıstık, tereyağı ve un konusunda hassasiyetimiz var. Gerçek tatlının, baklavanın merdiven altı üretimlerden bazı farkları olur. Biz kullandığımız malzemelerimizi rahatlıkla müşterilerimize gösterebiliriz. Fiyat politikamız da tabii ki kaliteli malzemeler kullandığımız için farklı oluyor. Merdiven altı üretimde imalatlar standartlar uygun değil. İnsan sağlığı bizim için çok değerlidir. Vatandaşlarımızın isteğimiz şudur. Alışveriş yaparken fiyat politikasına göre değil sağlıklı ve kaliteli olanı seçmesini isteriz’’dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.