Memur Maaşları Ramazan Bayramından Önce Ödenecek Mi?

Memur Maaşları Ramazan Bayramından Önce Ödenecek Mi?

Son günlerin en çok merak edilen sorusu: memur maaşları bayram öncesi yatacakmı?

Memur'lar için bayram öncesi yapılacak bir ödeme çok önemli ve rahat bir nefes aldıracak. Bayram dolayısıyla yapılan harcamalar memurları zor durumda bırakıyor.

Memurların maaşlarına yapılan zam ve verilen promosyonlar ile bu yıl çok avantajlı geçti. Memur maaşlarının belirlenmesi hakkında kararlar verildi.

Bayram Öncesi Değişiklik

Memur maaşlarının ödemelerinde bayram öncesinden bir kaç değişiklik yapılması planlanıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yaptığı açıklamalara göre memur maaşlarının daha erken bi zamana çekildi duyuruldu. Böylelikle ramazan bayramı öncesinden memur maaşlarının yatması bekleniyor.

Yapılan açıklamalarda yapılacak olan zamların temmuz ayında yansıtılıp yantısılmayacağı bildirildi. Açıklamalara göre zamlar temmuz ayı maaşları erken yatması nedeniyle bir sonraki ay, ağustosda yapılması planlanıyor.

Promosyon ne zaman alınacak?

Yapılan açıklamalar sonrası temmuz ayında zam uygulaması yapılmaması halinde verilecek olan promosyonlarında bayramdan sonraya sarkabileceği söyleniyor. Böylelikle bankalar ile yapılan antlaşmalar sonunda promosyonlar temmuz ayının son haftalarında alınacak. 

Bankalar ile yapılan görüşmelerin devam etmesi, ve araya bayram tatilin girmesi sebebiyle promosyonların gecikeceği bildirildi.

 

Haber Şefi

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
5 Yorum