Memur maaşları 2018 Ramazan Bayramı öncesi yatacak mı?

Memur maaşları 2018 Ramazan Bayramı öncesi yatacak mı?

Ramazan'ın ortasına doğru geldiğimiz şu günlerde, Ramazan Bayramı için ilk telaşlar da başlamış durumda. Bunlardan biri de memurların maaşı. 2018 Ramazan Bayramı öncesi memur maaşları yatacak mı?

Bilindiği üzere Türkiye'de memur maaşları her ayın 15'i itibari ile yatıyor. Memurlar için Haziran ayında bu rutin biraz değişebilir. Bu nedenle pek çok kişi 2018 Ramazan Bayramı öncesi memur maaşları yatar mı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

2018 Ramazan Bayramı 15 Haziran 2018 Cuma günü başlayacak. 16 Haziran'da ikinci günü yaşanacak Ramazan Bayramı, 17 Haziran'da son günün yaşanmasının ardından bitecek. Bayram arefesi ve Ramazan ayının son günü 14 Haziran'da yaşanacak. 

Arefenin maaştan önce olması ve Ramazan Bayramı öncesi misafirleri için şeker ve tatlı gibi şeyler almak isteyen memurlar, bayram öncesi memur maaşları ödensin istiyor. Peki bu talep karşılanacak mı? Memurların maaşı bayram öncesi yatıyor mu?

2018 Ramazan Bayramı öncesi memur maaşlarının durumu

Konu ile ilgili Maliye Bakanlığı'ndan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ramazan'ın ortasına yaklaşsak da bunun için henüz erken. Fakat geçtiğimiz yıllardaki uygulamaya bakarsak, memur maaşlarının Ramazan Bayramı öncesi ödenmesi çok olası görünüyor. Memur maaşlarının bayram öncesi ne zaman yatacağı ise şimdilik soru işareti.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum