Mehmet Feyzi Efendi kabri başında anılacak

Mehmet Feyzi Efendi kabri başında anılacak

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda Mehmet Feyzi Efendi, vefatının 26. senesinde Gümüşlüce’deki kabri başında anılacak.

Program, 8 Mart 2015 Pazar günü saat 10.30'da Gümüşlüce Kabristanı'ndaki Kur'an-ı Kerim tilaveti ve devamındaki Hatim Duası ile başlayacak. Ardından, misafirlere etli pilav ikramında bulunulacak. Öğleden sonra saat 13.30'da ise, Rüya Düğün Salonu'nda Mehmet Feyzi Efendi'nin fikirlerini anlatmak üzere bir konferans tertip edilecek.

Konuşmacı olarak Doç. Dr. Burhan Baltacı'nın katılacağı programa, tüm Kastamonu halkını davet eden TÜRKAV Başkanı Doç. Dr. Cevdet Yakupoğlu, "Vakfımızın bu dev organizasyonuna her yıl beş binden fazla gönül dostu katılmakta ve Kastamonu'nun manevi değerlerinden Mehmet Feyzi Efendi'yi yad etmektedir. Onun bugün için önemi daha da iyi idrak edilen fikir ve görüşlerinin Kastamonu insanı ve tüm Türk-İslam alemine anlatılması için TÜRKAV üzerine düşeni yapmaktadır ve bundan sonra da aynı gayreti gösterecektir" dedi.

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.