MEB'den okul öncesi eğitim için bir ilk

MEB'den okul öncesi eğitim için bir ilk

MEB , özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin tüm gelişim alanlarındaki ihtiyaçları dikkate alınarak ilk kez "Okul Öncesi Etkinlik Kitabı" hazırlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin tüm gelişim alanlarındaki ihtiyaçlarını dikkate alarak ilk kez "Okul Öncesi Etkinlik Kitabı" hazırladı.

MEB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, okul öncesi eğitim döneminde kazanımlardaki etkinlikleri yetersizlik türlerine göre çeşitlendirerek özel eğitim gerektiren okul öncesi kurumlarında ve kaynaştırma uygulamaları yapılan anaokulları ile ana sınıflarında görev yapan öğretmenlere, uygulamalarda karşılaştıkları güçlüklerde rehberlik etmesi amacıyla "Okul Öncesi Etkinlik Kitabı" hazırladı.

Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin bireysel özellikleri ve tüm gelişim alanlarındaki ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanan kitap, okul öncesi eğitim dönemi için bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Hazırlanan kitabın basımı yapılarak dağıtımına başlandı. AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.