MEB müjdeledi! Okullar beş gün tatil olacak! Okullar hangi gün tatil olacak?

MEB müjdeledi! Okullar beş gün tatil olacak! Okullar hangi gün tatil olacak?

Milli Eğitim Bakanlığından Orta dereceli okullara müjde geldi. Okullar hafta sonu tatili dahil 5 gün tatil olacak. Peki bu tatil neden? Hangi günleri kapsayacak? 5 gün tatil ne zaman? haberimizde...

Öğrencilere bakanlıktan tatil müjdesi geldi. Milli Eğitim Bakanlığı, zorlu 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ortasında orta dereceli okullar için 5 gün tatil müjdesi verdi. Haftasonu tatilini de kapsayan bu tatil kararı neden verildi? Ne zaman olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, yaklaşan TEOG Sınavları öncesinde öğrencilere bir müjde vererek, TEOG Sınavının yapılacağı iki günden sonra arada kalan 1 gün ve haftasonu tatili ile birleşince toplamda 5 gün tatil olacağını açıkladı.

TEOG Sınavlarının gerçekleştirileceği 23 Kasım 2016- 24 Kasım 2016 günleri zaten tatil olacak. Bu günler ise Çarşamba ve Perşembe günlerine denk geliyor. MEB, sonrasında gelen 25 Kasım 2016 Cuma gününü de tatil ilan etti ve haftasonu tatili dahil 5 gün tatil olacağı açıklanmış oldu.

Yani okullar 23 Kasım ile 28 Kasım tarihleri arasında tatil olacak. Eğitim 28 Kasım 2016 tarihinde kaldığı yerden devam edecek.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum