Manisa'da liselere tablet bilgisayar

Manisa'da liselere tablet bilgisayar

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde Fatih Projesi kapsamında liselerin 9'uncu sınıflarında okuyan öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımına başlandı.

Turgutlu Lisesi'nde yapılan törende konuşan Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Turgutlu'da bulunan liselerin 9'uncu sınıf öğrencileri ve öğretmenlerine gönderilen bin 554 tablet bilgisayarın dağıtımına başlandığını söyledi.
Bu kapsamda Turgutlu'da Niyazi Üzmez Anadolu Lisesi'nden 35 öğretmen ile 153 öğrenci, Turgutlu Lisesi'nden 56 öğretmen ve 224 öğrenci, Anadolu Lisesi'nden 45 öğretmen ile 136 öğrenci, Halil Kale Fen Lisesi'nden 24 öğretmen ve 90 öğrenci, Besime Elagöz Anadolu Lisesi'nden 26 öğretmen ile 67 öğrenci, Senem Aka Anadolu Lisesi'nden 47 öğretmen ve 170 öğrenci, Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden 86 öğretmen ile 396 öğrenci tablet bilgisayarlarına kavuştu.
Dağıtım törenine Kaymakam Nazmi Günlü'nün yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Turgutlu Lisesi Müdürü Muharrem Zorlu ile öğretmenler katıldı.

Haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.