Maltepe Parkı’na hafta sonu ilgisi

Maltepe Parkı’na hafta sonu ilgisi

Maltepe sahilinde 400 mt. genişliğinde ve 3,5 km. uzunluğunda 1 milyon 400 bin metrekarelik alana yapılan dolgunun ardından oluşturulan Maltepe Parkı, haftasonu büyük ilgi görüyor.

İlk kez hava kamerasıyla havadan görüntülenen Maltepe Parkı, hafta sonu büyük ilgi görüyor. Maltepe sahilinde 400 metre genişliğinde ve 3,5 kilometre uzunluğunda 1 milyon 400 bin metrekarelik alana yapılan dolgunun ardından oluşturulan Maltepe Parkı, hafta sonu deniz havası almak ve çocukları ile güzel vakit geçirmek isteyenlerin akınına uğruyor. 
 
KAYKAY PİSTİ VAR
 
İçinde büyük birer miting ve konser alanı, futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları bulunan, Türkiye’nin en büyük kaykay ve akrobatik bisiklet platformlarının yanı sıra 7 kilometre uzunluğunda bir bisiklet parkuru, yürüyüş parkurları, yüzme ve fitness kulübü, yelken sporlarının yapılacağı bir merkez, çocuk oyun alanları, helikopter pistleri, uzaktan kumandalı araçların kullanılacağı pistler de Maltepe Parkı’nda yer alıyor.
 
ÇOCUKLAR OYNUYOR
 
Hafta sonu Maltepe parkına gelenler, çocuklarıyla bisiklete biniyor, özel oyun alanlarında onlarla vakit geçiriyorlar. Kaykay, paten ya da bisiklete ile akrobasi konusunda yeteneklerini geliştirmek isteyen çocuklar, atlama platformlarının olduğu bölümde hazırlanan özel alandan ayrılmıyor. Kumandalı araçları ile parka gelen yetişkinler ile çocuklar kendileri için ayrılmış özel bölümlerde keyifli vakit geçiriyor. Hafta boyunca İstanbul karmaşasında yorulanlar, Adalar manzarası karşında çay içerek yorgunluk gideriyor.
 
Yeni Şafak 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.