Lumia 1030’un Ekran Camı Görüntülendi

Lumia 1030’un Ekran Camı Görüntülendi

Microsoft’un kamera odaklı akıllı telefonu olması beklenen Lumia 1030’un ön cam paneli ortaya çıktı.

Microsoft,  Nokia Cihazlar ve Servisler iş kolunu satın aldığından beri alt ve orta seviye akıllı telefonlarla pazarı idare etse de Windows 10 Mobile güncellemesi ile birlikte üst seviye akıllı telefonlarını gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. Bu cihazlardan biri de Lumia 1020’nin halefi olacak olan Lumia 1030 detaylanmaya başladı.

Nokia Lumia 1020’nin 2013 yılında 41MP PureView kamerası ile piyasaya çıktığından beri Windows Phone hayranları üst düzey teknik özelliklere sahip yeni bir kamera odaklı telefon beklentisi içindeydi. Microsoft Lumia 940 ve Lumia 940 XL 20MP kameraya sahip olsa da tüketicilerin büyük çoğunluğu 41MP çözünürlüğe sahip kamerasıyla Lumia 1030’u bekliyor.

Ön panelde Microsoft logosu ve sağ tarafta yer alan Verizon logosu dikkat çekerken bu cihazın ilk olarak Verizon için özel olarak piyasaya sunulabileceği düşünülüyor. Ayrıca panelin görüntüsünden telefonun ekranının 5 inç’ten büyük  olacağı görülüyor.

Microsoft’un Lumia 1030 akıllı telefonunda  yüksek çözünürlüklü kamera nedeni ile oldukça üst seviye donanım özelliklerine yer vereceği tahmin ediliyor. Bu özellikler arasında ise öncelikle Snapdragon 810 Octa-Core yonga seti ve 3 ya da 4 GB RAM bulunacağı düşünülüyor.

Microsoft’un kamera odaklı yeni Lumia telefonunu ise yakın zamanda duyurmayacağı  belirtiliyor. Daha önce de çeşitli kaynaklardan gelen bilgilere göre Microsoft Lumia 1030, 2016 yılının ilk çeyreğinden önce raflardaki yerini almayacak.

lumia-1030un-ekran-cami-goruntulendi-17428.jpg

maxicep

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.