LG'nin yeni amiral gemisi: G Flex 3

LG'nin yeni amiral gemisi: G Flex 3

LG'nin kavisli form yapısına sahip amiral gemisi serisinin yeni üyesine yönelik ilk bilgiler gelmeye başladı.

LG'nin kavisli form yapısına sahip amiral gemisi serisinin yeni üyesine yönelik ilk bilgiler gelmeye başladı. LG G Flex 3 ismi altında gelecek olan model her sene olduğu üzere Ocak ayında düzenlenecek CES Fuarı dahilinde tanıtılıp, Mart ayı itibarı ile de satışa sunulacak.

Muhtemel teknik özelliklerine baktığımızda karşımıza her açıdan oldukça güçlü bir konfigürasyon çıkıyor. 6-inç (21560x1440) büyüklüğünde ekranla gelecek ve Snapdragon 820 yongaseti ile 4GB RAM tarafından desteklenecek olan modelin dahili hafızası ise 32/64GB büyüklüğünde. Keza microSD yuvası üzerinden haricen takviye de mümkün. 

20.7MP/8MP arka/ön kameranın yer alacağı Flex 3'ün ana ekran tuşu üzerinde yerleşik parmak izi okuyucusu da olacağı da not olarak düşelim.

Henüz gelişine oldukça uzun bir zaman olduğundan mim düşerek karşılamakta fayda var tabii ama mevcut konjonktürden baktığımızda tüm taşların yerine oturduğunu da söyleyebiliriz rahatlıkla. Kafamızı karıştıran tek nokta ana tuşa gömülü parmak izi sensörü ki, böyle gelmesi halinde serinin fiziksel tuşa yer verecek ilk üyesi olacak demektir. Çünkü seleflerinin tümü doğrudan kapasitif kontrol tuşlarına sahip olmuştu şimdiye dek. Tabii ses tuşu, güç tuşu gibi tuşlar konumuz dışında kaldığından onları saymıyoruz.

Snapgragon 820'nin ise Aralık ayı itibarı ile dağıtımına başlanacağı söyleniyor ki bu bağlamda kendisinin bu yongasetiyle gelmesi zaten beklenen bir şey.

yeni şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.