LG'nin tepe seviye tabletfonu yolda: LG G Pro 3

LG'nin tepe seviye tabletfonu yolda: LG G Pro 3

G serisi altında konumlandırdığı tepe seviye modellerini iki kola ayıran ve birisini akıllı telefon diğerini ise tabletfon formunda tasarlayan LG'nin, tabletfon ayağındaki yeni amiral gemisi olacak G Pro 3​'ün teknik özellikleri netlik kazanıyor.​

Aynı Samsung'un Galaxy S ve Galaxy Note serilerinde yaptığı gibi, G serisi altında konumlandırdığı tepe seviye modellerini iki kola ayıran ve birisini akıllı telefon diğerini ise tabletfon formunda tasarlayan LG'nin, tabletfon ayağındaki yeni amiral gemisi olacak G Pro 3'ün teknik özellikleri netlik kazanıyor.
Selefi LG G Pro 2'nun çıkışı üzerinden 16 ay geçtiği için artık eli kulağında olarak değerlendirebileceğimiz modelin bu yılın son çeyreği içerisinde satışa sunulması bekleniyor.
Teknik özelliklerine göz gezdirelim:
>> Android 5.1 işletim sistemi
>> 6-inç'lik (2560x1440) IPS ekran
>> Snapdragon 820 yongaseti
>> 4GB RAM
>> 32/64GB dahili hafıza (+microSD)
>> 20.7MP arka kamera; 8MP ön kamera
>> Parmak izi okuyucusu

2dc6technoesc3-002.png

LG G4'ün, f1.8'lik diyafram açıklığı, lazer odaklanma ve OIS gibi özellikleri ile piyasadaki en iyi kameraya sahip akıllı telefonlardan birisi -hatta belki birincisi- olduğunu biliyor muydunuz?
800 dolar dolayında bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağı belirtilen modelin ilk durağı her zaman olduğu üzere Uzakdoğu ve ABD olacak. Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise belli değil. Bildiğimiz gibi bundan önceki iki selefi de ülkemize giriş gerçekleştirmemişti. Haliyle bu modelden de pek emin değiliz.

yenisafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.