Lg'den Mickey Mouse'lu akıllı telefon

Lg'den Mickey Mouse'lu akıllı telefon

LG 2015 senesi içerisinde tanıtmış olduğu akıllı telefonlar çok ilgi çekti. Şimdi de ünlü çizgi film kahramanı Mİckey Moseu'a özel tasarladığ telefonla karşınızda!

LG 2015 senesi içerisinde tanıtmış olduğu akıllı telefonlar çok ilgi çekti ve şimdi ise çizgi film hayranlarına özellikle bir zamanlar hayranı olduğumuz ve yayımlanma saati geldiğinde televizyona kilitlenip merakla izlediğimiz çizgi film olan Mickey Mouse'u yeni akıllı telefonu ve Mickey Mouse'e özel tasarlamış olduğu ve üzerinden değerli taşlar bulunan yeni kılıfını tanıttı. Quick Circle kılıfı akıllı telefona takıldığı zaman ekranda mesaj, arama, kamera vb. uygulamalara kolayca erişim sağlamaya imkan veriyor. LG'nin geliştirmiş olduğu yeni Quick Circle kılıfı ise Mickey Mouse'e özel olarak tasarlandı ve kılıfta 3 adet küçük ekran yer alıyor ve ayrıca kılıfın üzerinde swarovski taşlar bulunuyor. Bu değerli taşlar ile süslü olan kılıfın beyaz, mavi ve pembe olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Konu Mickey Mouse olunca kılıf ve telefonda özel oluyor. Swarovski taşlar ile süslenmiş olan kılıfın yanında sunulan akıllı telefon ise  LG DM-01G model koduna sahip olan akıllı telefonun 5,2 inçlik Full HD çözünürlüğünde IPS ekranı bulunuyor. Ekranın alt kısmında ise yine Mickey Mouse'nin logosuna yer verildiğini söylemek gerek. 16 GB dahili hafıza, 2 GB RAM ve Snapdragon 801 işlemcisi ile size uzun ömürlü kullanım sunacak olan akıllı telefonun bataryası ise 2,920 mAh. Japonya'da özel olarak üretilen akıllı telefon ve kılıfın fiyatı henüz belli değil ve bu muhteşem ikili üzülerek söylemek gerekir ise sadece Japonya'da satışa sunulacak.

akillitelefon

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.