LG G4 Beat Tanıtıldı

LG G4 Beat Tanıtıldı

LG G4’ün uygun fiyatlı yeni modeli LG G4 Beat tanıtıldı. LG G4 Beat teknik özellikleri ile orta segmentte boy gösterecek. İşte LG G4 Beat özellikleri.

LG’nin yeni amiral gemisini rakiplerinden biraz geç davranarak tanıtması firmanın lehine olmuştu. Snapdragon 810 yongasının çok ısınması, LG’nin G4 modelinde özelleştirilmiş Snapdragon 808 yonga setini tercih etmesini sağlamıştı.

Amiral gemisi olan LG G4’ün bugün daha uygun fiyatlı modeli LG G4 Beat tanıtıldı.

LG G4 : Uzun Kullanım Testi

LG G4 Beat Özellikleri
Uzun bir süredir hakkında dedikodular duyduğumuz “LG G4s” modeli nihayet açıklığa kavuştu ve LG G4 Beat resmi olarak tanıtıldı.

Orta segmentte yer alacak olan LG G4 Beat; Snapdragon 615 yonga setine, 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğünde 423 ppi değerli IPS ekrana, 8 GB dahili depolama birimine, 1.5 GB RAM’e ve 2.300 mAh kapasiteli bataryaya sahip.

LG G4 Beat’in Avrupa’da satılacak olan modelinde 8 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kamera bulunacak. Latin Amerika’da satılacak olan modelinde ise arka kamera 13 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Her iki modelde de Renk Spectrum sensörü yer alacak.

lg-g4-beat-official-05.jpg

LG G4 modelinin tasarımına sahip olan LG G4 Beat, Android 5.1.1 Lollipop sürümü ile satışa sunulacak. LG G4 Beat fiyatı hakkında henüz bir açıklama bulunmuyor. Bakalım LG, Türkiye'de sürdürmüş olduğu agresif fiyat politikasını LG G4 Beat modelinde devam ettirecek mi?

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.