LG Bello 2 tanıtıldı!

LG Bello 2 tanıtıldı!

LG'nin yeni giriş seviye selfie akıllı telefonu Bello 2 resmi olarak tanıtıldı. LED flaşlı ön kamerası ile dikkat çeken LG Bello 2 modelinin detaylı özellikleri haberimizde.

LG'nin geçtiğimizyıl Ağustos ayında başlattığı L serisi, bu yıl L harfi olmadan yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz yıl giriş seviyede başarılı olan LG L Bello, bu yıl selfie odaklı ön kamera ile güçlendirilen LG Bello 2 ile yenilendi.

Giriş seviyede selfie akıllı telefon: LG Bello 2

5 inç boyutta 480p çözünürlüklü IPS LCD ekran, 1.3 ghz hızında 4 çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB depolama, MicroSD kart desteği, 8 Megapiksel LED flaşlı arka kamera, 5 Megapiksel LED flaşlı ön kamera, LG UX 4.0 arayüz, Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi ve çıkarılabilir 2540 mAh batarya ile tanıtılan LG Bello 2, Siyah, Beyaz ve Altın olmak üzere 3 renk seçeneğine sahip.

Çok yakında satışa sunulacak

Önümüzdeki günlerde fiyatı açıklanacak ve ilerleyen haftalarda satışına başlanacak LG Bello 2, Avrupa ve Rusya pazarlarında öncelikli olarak satışa sunulacak. Muhtemelen Ağustos ayı itibariyle Türkiye pazarında satışına başlanacak LG Bello 2, giriş seviyede uygun fiyatlı selfie akıllı telefon arayanların gözdesi olacak gibi görünüyor.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.